Sorteer op
 • -18%

  Dak koelunit geschikt voor 5-11 m3
  Dak koelunit geschikt voor 5-11 m3
  € 2.799,00 € 2.299,00
 • -17%

  Dak koelunit geschikt voor 8-14 M3
  Dak koelunit geschikt voor 8-14 M3
  € 2.899,00 € 2.399,00

Dakunit Koelcel motor

Dakunit KoelcelmotorDe Koelunit wordt op het dak van de cel geplaatst. Alle dakunits zijn met automatische ontdooiing . De buitenmantel is van gecoate staalplaat en is voorzien van een Digitale regelpaneel. Dakunits kunnen alleen daar worden geplaatst waar voldoende vrije hoogte aanwezig is en daar waar voldoende luchtverversing is. De unit koelmachine op dak mag niet in zijn eigen warmte draaien. Vrije hoogte boven de unit moet minimaal 60 cm zijn, en niet in een te kleine ruimte geplaatst worden I.V.M warme lucht wat van de koelmachine af komt, Dus verse lucht bij de machine is noodzakelijk.

Dakunit koelunit op dak kopen?

Horecakoeltechniek.nl heeft verschillende machines, dakunit, insteekunit of inhangunit, dak unit zegt het al komt in een paneel gemonteerd op dak, insteekunit komt aan een wand paneel van uw koelcel en moet de grote van de verdamper uit de paneel worden gehaald, inhang unit zijn de machine en verdamper verbonden met 2 profielen, deze twee profielen moeten uit een wand paneel worden gehaald aan de bovenkant van een paneel, zo hangt u de machine over de paneel en legt u het dak paneel er later op. gaten wat aan de ruime kant dan is het verstandig dit met sileconenkit af te werken.

© 2007 - 2024 Professionele koeling en vriezers | Horecakoeltechniek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel