KOELCEL OF VRIESCEL KOPEN

Bent u op zoek naar een geschikte ✅koelcel vriescel of koelmotor vriesmotor voor uw horecaonderneming? Onze koelcellen vriescellen zijn geschikt voor alle horecagelegenheden en slagerijen, viswinkels, supermarkten, bakkerijen, restaurants, hotels, cafés, patisserie, cafetaria, zuivel en kaaswinkel of in delicatessenwinkel. Wij bieden voordelige en professionele koelcellen Vriescellen die geschikt zijn voor intensief gebruik en zijn voorzien van een vloer voor een nog betere isolatie.

Koelcel of vriescel kopen?

Ons assortiment koel / vries cellen biedt ruime keus in afmetingen en soorten voor het bewaren van voedingswaar en vloeistoffen. De zelfdragende wanddelen zijn makkelijk te koppelen middels een handig bevestigingssyteem. De cellen worden geleverd inclusief geisoleerde vloer.

koelcel vriescel voor zelf Montage.

Onze koelcellen en vriescellen hebben een zeer goede isolatie waarde, panelen zijn 80 en 120 mm dik en worden met geisoleerde vloer geleverd, panelen van de vriescel of koelcel zijn gemakkelijk met haken in elkaar de monteren, leg de vloerpaneel waterpas , plaats de wanden, maak het juiste gat in het paneel voor de koelmachine / vriesmachine, plaats de machine en de laatste handeing het dak er op, stekker van de koelunit of vriesunit er in en koelen of vriezen maar, units zijn ingesteld en hebben een automatische ontdooiing.

© 2007 - 2024 Professionele koeling en vriezers | Horecakoeltechniek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel