GROOT ASSORTIMENT VRIEZERS

Horeca Vrieskasten, Horeca vriezers – een essentieel onderdeel voor ondernemers die met vers voedsel te maken hebben, koude dranken willen schenken of voedingswaren langdurig willen bewaren in een vriezer. Uiteraard vindt u alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken bij onze online horecakeuken webshop. Bestel uw producten gemakkelijk vanuit uw luie stoel en profiteer van onze snelle levering, goede service en lage prijzen. Wist u dat Bootsma V.O.F gemiddeld tot 35% goedkoper is dan de concurrentie? Bestel dus snel uw horeca vrieskast, horeca vriezer of professionele Vrieskast online en profiteer van hoge kortingen op een groot gedeelte van het assortiment.

Bootsma V.O.F is dé groothandel, importeur en totaalleverancier voor de horeca. Deze apparaten zijn onmisbaar in de grootkeuken, de juiste keuze in koelapparatuur is zeer belangrijk. Met ruim 25 jaar ervaring en 4000 producten kunnen wij u perfect adviseren en zijn wij de specialist op het gebied van apparaten zoals een horeca koelkast.

Horeca Vrieskast of Vriezer Kopen?

Wanneer u een professionele Vrieskast of horeca vriezer wilt kopen, moet u natuurlijk letten op de toepassing die deze krijgen in de keuken. Heeft u een apparaat nodig om voedsel Bevroren te bewaren? In dat geval kunt u beter kiezen voor een horeca Vriezer. Heeft u een machine nodig om voedsel diepgevroren te kunnen bewaren? Kies in dat geval voor een horeca Vrieskast. Om alle gezondheidsrisico’s te vermijden en te voldoen aan de geldende reglementen is de juiste keuze van Vriesapparatuur een absolute must. Wij hebben een breed assortiment horeca Vriezers: van Vrieswerkbanken tot en Kleine Vriezer en Horeca vrieskasten.

Ook het energieverbruik van een horeca Vrieskasten of horeca vriezer is belangrijk. Ook energiezuinige horeca Vriezers kunnen genoeg vermogen geven voor uw keuken. Tegenwoordig willen steeds meer ondernemers een stap zetten richting een gezonde planeet. Horecakoeltechniek.nl doet hier graag aan mee en kan ondernemers adviseren over een energiezuinige horeca vriezer of Vrieskast.

Horeca Vriezer- en Vrieskasten groot Assortiment.

Bent u op zoek naar een professionele Vrieskast voor in de grootkeuken? In onze online webshop kunt u kiezen tussen horeca Vriezers wit, horeca Vrieskasten rvs, onderbouw Vriezers, mini Vriezers, Vriesvitrine, VrieswerkbankenVrieskasten of een Vrieskist. Deze Vrieskasten zijn stuk voor stuk duurzaam en van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen wij een concurrerende prijs geven op ons assortiment omdat wij een totaalleverancier en importeur van deze producten zijn.

Vriesapparatuur is er in vele vormen en maten. Maak uw keuze uit het assortiment horeca vriezers en kies tussen mini vrieskasten, rvs horeca vrieskastenhoreca vrieskasten wit of een vrieston. Natuurlijk vindt u hier ook display vrieskasten, horeca vrieskisten, snelkoelers en vrieswerkbanken. Wanneer u voedsel snel wilt bevriezen zijn deze apparaten precies wat u zoekt.

Kijk ook eens naar onze Horeca Koelingen

© 2007 - 2024 Professionele koeling en vriezers | Horecakoeltechniek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel